Articol scris in:

Ultima sansa pentru Liga 2

Acum ori niciodată este îndemnul ce se potriveşte cel mai bine pentru handbaliştii Politehnicii, care în următoarele şase zile trebuie să adune 4 puncte, adică aproape atât cât au adunat în cele 18 etape scurse până acum. Joi, cu incepere de la ora 17, elevii lui Vuckovic primesc vizita colegei de suferinţă Steaua Bucuresti.

Nori tot mai cenuşii pentru Politehnica Timişoara în Liga Naţională de handbal masculin. Studenţii alb-violeţi au mai încasat o înfrângere, cea de-a 15-a în actuala stagiune, şi au mai făcut un pas către retrogradare. Antrenorul NedeljkoVuckovic nu a putut face minuni la debutul său pe banca tehnică şi Poli a îngenunchiat sâmbătă la Constanţa, 24-30 (12-15) în faţa campioanei HCM.

Fără victorie în Liga Naţională în ultimele şase luni, bănăţenii rămân ultimii în clasament la trei puncte de locul ce 12 ce asigură menţinerea în eşalonul de elită.

Următoarele două jocuri devin decisive în ceea ce priveşte menţinerea şanselor de salvare de la retrogradare. Joi, 14 aprilie, Poli are şansa de a reduce ecartul faţă de formaţiile din faţa sa dacă o învinge pe Steaua Bucureşti. Partida ce începe la ora 17 la sala Constantin Jude va fi transmisă înregistrat de postul DigiSport Plus cu începere de la ora 22. Intrarea spectatorilor este ca de obicei liberă.

Peste o săptămână, Poli merge pe terenul codaşei CSM Oradea cu obiectivul declarat de a smulge cele două puncte.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Sunt 2 comentarii la acest articol

  1. Luca marius says:

    Sper sa fie sala plina ca altdata! Va fi un meci foarte dfoarte greu dar pe care trebuie neaparat sa-l castigam!

  2. strike says:

    VICTORIE!!!

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate