Articol scris in:

“Continuam cu Vuckovic!” 0

Sârbul Nedeljko Vuckovic va primi din partea Politehnicii Timişoara o propunere de prelungire a contractului de antrenor drept mulţumire pentru că a salvat teamul studenţesc de la retrogradare în acest sezon.

Asteptarile vor creste insa in sezonul viitor, tinta fiind un loc de cupa europeana.

Mai mult ca sigur Vuckovic va rămâne la Poli şi în sezonul viitor. E măsura corectă şi logică pentru ceea ce a făcut el la echipă. Sigur la anul va avea alte obiective, mai apropiate de nivelul lotului pe care îl va avea la dispoziţie“, a explicat preşedintele Politehnicii, Viorel Şerban.

Alb-violeţii s-au salvat de la retrogradare abia în penultima etapă, după meciul decisiv cu Minaur Baia Mare, însă evoluţiile din ultimele runde au arătat o cu totul altă faţă a echipei. Practic, în era Vuckovic Poli nu a pierdut deloc în deplasare, reuşind victorii externe la vecinele de clasament Oradea şi Braşov şi două remize preţioase la Odorhei şi Suceava, echipe de pe podium!

Adevărata faţă a echipei s-a văzut în ultimele runde. Echipa a demonstrat că poate fi una dintre formaţiile de frunte. Dacă reuşim să ne păstrăm lotul actual, în special pe cei 3 internaţionali, şi eventual să mai aducem unul sau doi jucători cred că putem ocupa locurile 3-5 la anul“, crede şeful handbaliştilor.

În zilele viitoare se va decide soarta internaţionalilor Alexandru Şimicu şi Cristian Fenici. Lui Şimicu îi expiră contractul în această vară şi şefii lui Poli îi vor propune altul. În cazul coordonatorului Cristi Fenici, acesta mai are contract încă un an dar poate pleca graţie unei clauze de contract.

Fara bani de la Primarie

În altă ordine de idei, clubul studenţesc a primit confirmarea din partea Primăriei Timişoara că nu va mai primi niciun leu în acest an. „Şi-au motivat decizia prin faptul că nu ne-am îndeplinit obiectivele stipulate în contractul de asociere. Este o neînţelegere!“, spune Şerban care a anunţat că asta înseamnă o gaură de 600.000 de lei pe an în bugetul bănăţenilor.

Şimicu, Fenici si Stan sub tricolor

Poli va intra în vacanţă săptămâna viitoare, reunirea fiind programată în luna iulie. Singurii care nu beneficiază de acest program sunt Alex Şimicu, Cristian Fenici şi Ioan Stan, pe numele celor 3 existând convocări la echipa naţională în vederea meciurilor de la începutul lunii iunie din preliminariile lui Euro-2012.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate