Articol scris in:

Lions au gripat Motorul 0

Timişoara Lions merge ceas în Euroliga Boxing One! Pugiliştii bănăţeni şi-au asigurat cea de-a doua victorie în această competiţie învingând fosta parteneră de întrecere, Motorul Arad, într-o gală găzduită de municipiul de pe Mureş.

Victorie cu 10-6 pentru Lions, care e aproape de calificarea in sferturi.

Aflată la prima experienţă europeană pe cont propriu, CS Banatul Timişoara se ţine de promisiune şi face paşi importanţi către finala Euroliga Boxing One. Boxerii pregătiţi de Ghiţă Biea au bifat două victorii în primele două meciuri şi şi-au depus deja candidatura pentru un loc în semifinale.

Sâmbătă seara, timişorenii au învins în deplasare cu 10-6 partida pe Motorul Arad. A fost de fapt o confruntare între lotul A şi lotul B al României, pentru că cele două cluburi au împrumutat boxeri din selecţionatele naţionale.

Câştigat de cauză au avut Lions, cu 4 victorii şi o remiză din cele 7 meciuri.  Răzvan Andreiana (56 kg), Daniel Bădulescu (64 kg), Bogdan Juratoni (75 kg) şi Cezar Juratoni (81 kg) au adus punctele cheie ale timişorenilor, în timp ce la 91 kg Bogdan Nicolae a smuls o remiză.

În meciul cel mai aşteptat al reuniunii, cel de la categoria 69 kilograme, Flavius Biea a fost învins foarte clar de eternul său rival pentru un loc în lotul naţional, Georgian Popescu.

Lions este lider în clasamentul intermediar al competiţiei şi aşteaptă următorul meci, cel de acasă cu vicecampioana en-titre Debrecen Thunders, din 28 mai.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate