Articol scris in:

Djuricin pentru poarta lui Poli 0

Politehnica Timişoara a deschis lista transferurilor cu un portar, sârbul Milan Djuricin fiind primul transfer al studenţilor în această vară. Goalkeeperul în vârstă de 28 de ani va îmbrăca tricoul alb-violet pentru următoarele două sezoane.

Portarul sârb Milan Djuricin a devenit jucătorul Politehnicii Municipal pentru doi ani de zile. Noul goalkeeper al studenţilor bănăţeni vine la recomandarea lui Nedeljko Vuckovic de la echipa Metaloplastika Sabac, locul cinci în prima ligă sârbă în stagiunea recent încheiată. Acesta îi urmează în poartă ungurului Zoltan Vass, căruia nu i-a mai fost prelungit contractul.

Djuricin are o bogată experienţă acumulată în Serbia pentru Metaloplastika, Kikinda, Proleter Zrenjanin, în Grecia pentru PAOK Salonic, dar şi în campionatul libanez pentru HC Al Sadaqa. A evoluat 3 sezoane în cupele europene, în Cupa Cupelor cu PAOK şi în Challenge Cup cu Proleter Zrenjanin.

Totodată în palmaresul portarului în vârstă de 28 de ani mai este trecută o medalie de bronz la Campionatul European de Tineret din 2002.

Asteapta raspunsul lui Fenici si Simicu

În perioada următoare Poli încearcă să rezolve şi contractele lui Alex Şimicu şi Cristi Fenici astfel încât cei doi internaţionali să continue în Banat şi în sezonul viitor. De asemenea eforturile oficialilor timişoreni se îndreptă şi spre acoperirea posturilor de extreme, acolo unde sunt în acest moment cele mai mai probleme. Unul dintre jucătorii ofertaţi pentru acest post este Mihai Timofte.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate