Articol scris in:

La treaba fara Simicu 0

Gata vacanţa pentru handbaliştii timişoreni, care de luni au reînceput antrenamentele în vederea sezonului 2011-2012, unul de la care speră să le aducă calificarea în cupele europene. Deocamdată din lotul lui Vuckovic lipseşte golgheterul Alex Şimicu, căruia i-a expirat contractul de joc.

Singura Politehnica Timişoara rămasă în prima ligă este echipa de handbal masculin. Exact în ziua în care fotbaliştii erau exilaţi în Liga a II-a, s-a sunat adunarea pentru elevii lui Nedeljko Vuckovic. Noutăţile reunirii au fost cele 3 transferuri realizate luna trecută, portarul sârb Milan Djuricin şi extremele Mihai Timofte şi Andrei Lela.

Ne apucăm de treabă. Vrem să facem o pregătire bună şi apoi să facem o surpriză frumoasă în campionat. Cu acest lot cred că putem să prindem Europa, suntem cam de valori egale cu Bacău, Suceava, Reşiţa. Doar Constanţa şi Odorhei par a avea echipe mai bune“, au fost primele vorbe ale tehnicianului sârb.

Cazul Simicu

Au absentat însă de la prima şedinţă tehnică jucătorii decisivi, Cristi Fenici şi Alex Şimicu. Primul va intra de marţi în programul de pregătire, însă în ceea ce-l priveşte pe Şimicu aici lucrurile sunt încă neclare. Golgheterul sezonului trecut este liber de contract şi poate semna cu orice echipă.

Marţi seara primim un răspuns de la Şimicu. Eu cred că el va rămâne la noi, am vorbit cu el şi i-am explicat că este prea tânăr să meargă afară. Conducerea m-a asigurat că dacă nu vine Şimicu avem alternative“, a explicat Vuckovic.

Poli pleacă miercuri în primul stagiu centralizat, unul de 5 zile, la Bekescsaba. Urmează apoi câteva zile de antrenamente în Timişoara urmate de un stagiu de 10 zile în staţiunea Băile Herculane. Apoi se intră în zodia jocurilor amicale cu participări la un puternic turneu în Serbia şi bineînţeles la cel organizat la Timişoara.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate