Articol scris in:

S-au descarcat pe Steaua 0

Handbaliștii timişoreni au obţinut al doilea sucess al sezonului. Duminică dimineaţa, Politehnica a zdrobit formaţia Steaua Bucureşti cu 28-15, ceea ce înseamnă cea mai categorică victorie a studenţilor în ultimii ani.

Două puncte după primele patru runde era mult prea puţin pentru noua echipă a Timişoarei. Cu un 7 de start schimbat aproape în totalitate faţă de sezonul trecut, Poli s-a dezlănţuit pe formaţia militară. Aşteptatul debut al lui Băiceanu nu s-a produs pentru ca actele jucătorului nu au fost rezolvate.

Elevii lui Nedeljko Vuckovic au făcut spectacol şi au zdrobit o echipă umbră a celei care lua titlu în urmă cu câţiva ani. La final tabela indica 28-15 pentru gazde, după ce la pauză diferenţa era deja uriaşă, 15-7. Poli a făcut un joc foarte bun, e drept că nivelul adversarului a fost unul scăzut. Alb-violeţii au avut procentaje foarte bune aproape din toate compartimentele.

În atac s-a marcat inclusiv atunci când erau în inferioritate numerică cu doi oameni. Principalii marcatori au fost Stan, cu 7 goluri, Timofte, cu 6 goluri, şi David cu 4 goluri. Iar în defensivă totul a mers foarte bine, iar portarii Djuricin și Tcaciuc au avut câteva intervenţii importante.

Cu 4 puncte adunate în 5 etape, Poli ocupă locul 8 în Liga Naţională şi aşteaptă cu moralul ridicat derbiul de peste o săptămână de la Reşiţa cu HC Caraş Severin, ocupanta locului 10.

Citeste si:

  • No Related Post

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate