Articol scris in:

Partide test pentru cele două formații ale Politehnicii 0

Sâmbătă, 25 februarie, atât prima echipa a Politehnicii cât și formația secundă vor bifa un nou meci amical. Astfel, echipa antrenată de Velcea va face deplasarea la 20 de kilometri de Timișoara pentru a întâlni liderul din liga a III-a, ACS Recaș. Partida se va desfășura de la ora 12:00 pe stadionul din localitatea timișeană.

Tot în aceeași zi Poli II va juca un meci în compania sârbilor de la FK Veternik Viskol, un club din Novi Sad aflat tot în liga a III-a. Meciul cu “vecinii” va avea loc pe terenul sintetic din baza sportivă de lângă Dan Păltinişanu. Partida se va desășura sâmbătă de la ora 15.

Poliști la națională

Cele două formații ale Politehnicii nu se vor putea baza pe toți componenții lotului, câțiva dintre jucători fiind convocați la naționala reprezentativă. Astfel, Velcea  nu-i va avea la dispoziție pentru meciul cu Recașul pe Artur Patras (Moldova), Tosaint Ricketts (Canada), Florin Ilie și Andrei Dăruială chemați de Emil Săndoi la naționala de tineret, în timp ce Stoicov nu se va putea baza pe Fabian Mucsi, jucător convocat la lotul naţional ’93.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate