Articol scris in:

Fenici, inca un an in alb-violet

Cristian Fenici va evolua şi în stagiunea următoare în tricoul Politehnicii Timişoara. Conducătorul de joc al echipei naţionale s-a înţeles cu şefii clubului studenţesc. O altă mutare importantă realizată deja de alb-violeţi este „repatrierea” lui Andrei Grasu de Universitatea Cluj.

Politehnica Timişoara a fost cea mai harnică echipă din Liga Naţională de handbal masculin. În doar trei săptămâni de la încheierea sezonului, conducătorii grupării bănăţene au completat lotul pentru stagiunea viitoare. Cea mai importantă este păstrarea internaţionalului Cristian Fenici, jucător în jurul căruia antrenorul Nedeljko Vuckovic trebuie să construiască o echipă pentru Europa.

Ne-am înţeles cu Fenici şi el va rămâne pentru încă un sezon aici. Totodată am bătut palma pentru încă un an cu Timofte şi putem confirma că Băiceanu va rămâne şi el alături de noi” a anunţat noul preşedinte al studenţilor, Ioan Doboşi.

Grasu, din nou la Timisoara

Poli s-a mişcat rapid şi pe piaţa transferurilor şi a confirmat două mutări. Vorbim despre doi interi, Andrei Grasu de la U Cluj şi Marius Vasile de la Dinamo Călăraşi. „L-am readus pe Grasu la Timişoara şi am mai adus încă un inter, Marius Vasile. În acest moment mai căutăm doar un portar şi suntem în negocieri cu 5 nume.

Ne-am despărţit de Tcaciuc şi Ursu, jucători aflaţi la final de contract, iar lui Hagiu i-a expirat împrumutul şi s-a întors la Constanţa. Mrakic, Spahic şi Stan vor reintra încet la pregătiri. Lotul este aproape complet, când mai aducem un portar va fi complet”, a explicat preşedintele handbaliştilor.

Sarcina staff-ului tehnic alcătuit din Nedeljko Vuckovic şi Dan Dumitru va fi calificarea echipei în cupele europene. Pentru acest lucru Poli se reuneşte în 16 iulie şi va efectua două stagii de pregătire centralizată, la Băile Herculane şi în Ungaria, şi va participa la două turnee amicale înaintea startului campionatului.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate