Articol scris in:

Fenici si Antonaru pentru Poli

CSU Politehnica Timişoara este cea mai harnică dintre echipele timişorene. Cu o lună înainte de reunire, clubul de handbal masculin şi-a finalizat lotul pentru viitorul sezon odată cu ultimele mutări, Fenici şi Antonaru fiind ultimii jucători confirmaţi de conducere.

CSU Politehnica Timişoara şi-a pus la punct lotul odată cu oficializarea celor mai recente colaborări. Căpitanul Cristian Fenici a semnat un nou acord cu Politehnica imediat după revenirea de la echipa naţională. Conducerea clubului a reuşit să închidă şi poarta odată cu legitimarea lui Cristian Antonaru, fostul goalkeeper al echipei CS Caraş-Severin. Cu cei doi lotul lui Nedeljko Vuckovic este complet pentru sezonul viitor.

Handbaliştii alb-violeti se vor reuni în 16 iulie, la Timişoara şi vor face prima parte a pregătirii fizice în oraş şi nu la Bekescsaba cum era programat iniţial. Cantonamentul va fi în staţiunea Băile Herculane, între 31 iulie şi 8 august, după care până la finalul lunii august vor fi meciuri de pregătire dar şi cele două turnee amicale la Novi Sad şi Timişoara.

Politehnica şi-a aflat şi programul din Liga Naţională. Seria partidelor începe cu o deplasare la CSM Bucureşti, după care primul meci acasă e chiar deby-ul Banatului cu CS Caraş Severin. În etapa a 3-a va fi o nouă deplasare incomodă, la Potaissa Turda, iar în runda a 4-a, la Timişoara vor veni Pandurii Tg Jiu. Cele mai grele meciuri ale turului sunt în etapele a 6-a, a 7-a şi a 8-a (cu Ştiinţa Bacău, la HC Odorhei şi cu Bucovina Suceava), iar în ultima etapă va fi duelul cu campioana HCM Constanţa, la sala Constantin Jude.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate