Articol scris in:

Handbalistii au reinceput antrenamentele

S-a încheiat vacanța pentru handbaliștii timișoreni, care din 16 iulie au reluat antrenamentele cu un singur gând: accederea în cupele europene. Noutățile primei ședințe de pregătire au fost cei trei jucători transferați în această vară, portarul Cristian Antonaru și interii Andrei Grasu și Marian Vasile.

Pentru CSU Politehnica Timișoara s-a sunat adunarea. Elevii lui Nedeljko Vuckovic au lăsat vacanța și au intrat în programul de pregătire cu speranța că sezonul 2012-2013 le poate aduce mult râvnita calificarea în Europa. Prima ședință de pregătire s-a desfășurat luni după-amiaza, în sala Constantin Jude, iar tehnicianul lui Poli a avut la dispoziție 20 de handbaliști.

La reunire s-au prezentat și cele trei nume noi ale verii. În primul rând vorbim de interul Andrei Grasu, reîntors pe Bega după 3 ani. „Am venit la Timișoara pentru că știu că se dorește performanță. Cunosc foarte bine orașul, am jucat șase ani aici și, pe undeva, poate îmi era și dor de această echipă. Am găsit un colectiv destul de închegat, pe o parte dintre băieți îi cunosc bine, și cred că ar fi momentul să reușim o clasare bună”, a declarat Andrei Grasu, la revenirea sa în alb-violet.

Tot pentru linia de 9 metri a fost adus și Marius Vasile, jucător format în școala lui Minaur. „Poli e o echipă bună și cu un obiectiv îndrăzneț. E pentru prima oară în cariera mea când joc la o echipă cu un asemenea obiectiv. Am avut și alte oferte, dar am ales Timișoara”, a punctat fostul jucător al lui Dinamo Călărași.

Poarta studenților e pe mâini mai bune după ce Cristian Antonaru a sosit în Timișoara direct de la HC Caraș Severin. „Îmi doresc de mai mult timp să ajung la Poli, pentru că mi s-a părut că e o echipă de viitor. Sper ca odată cu venirea mea să se schimbe soarta duelurilor cu reșițenii și să câștigăm”, a spus Antonaru.

Poli continua antrenamentele în Timișoara până în 30 iulie, când este programată deplasarea în singurul cantonament al verii, la Băile Herculane. Apoi alb-violeții au în program mai multe meciuri amicale, dar și participarea la două turnee puternice, la Novi Sad și Timișoara.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate