Articol scris in:

Studentii au urcat la munte

CSU Politehnica Timişoara a urcat de astăzi la munte pentru tradiţionalul cantonament al verii din staţiunea Băile Herculane. Handbaliştii bănăţeni vor avea 10 zile încărcate cu antrenamente preponderent fizice.

Antrenorul Nedeljko Vuckovic a reţinut un lot de 22 de handbalişti pentru stagiul de pregătire centralizat din staţiunea cărăşană. Între cei opriţi pentru deja obişnuitul cantonament de la Herculane se numără şi cei doi jucători ce revin după operaţiile suferite, Spahic şi Stan.

După această primă fază a pregătirii noastre ne aşteaptă o perioadă şi mai dificilă cu câte două antrenamente pe zi. Dacă vrem mai mult de la viitorul campionat trebuie să ne pregătim mai bine. În cele 10 zile vom acumula mai multă forţă pentru a ajunge departe. Băieţii au rezistat bine până acum, inclusiv Spahic şi Stan; de cei nou-veniţi Antonaru, Grasu şi Vasile sunt foarte mulţumit, ei sunt nişte jucători cu experienţă şi ştiu ce înseamnă efortul în această perioadă de pregătire. Urmărim şi în viitorul campionat să avem cea mai bună apărare din ţară, iar aşa să ne clasăm între primele 4-5 echipe” a spus înaintea plecării antrenorul studenţilor.

Politehnica revine din cantonament în 8 august pentru că începe perioada meciurilor amicale. În 16 august, e programat primul amical al verii în compania sârbilor de la Proleter Zrenjanin, în deplasare. În 17 şi 18 august, timişorenii participă un turneu puternic la Belgrad, la care şi-au mai anunţat participarea vicecampioana Croaţiei şi echipa clasată pe locul 3 în acelaşi campionat, campioana şi vicecampioana Serbiei.

Din programul jocurilor de pregătire nu lipseşte Cupa Politehnica – tradiţionalul turneu organizat acasă în 31 august şi 1 septembrie.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate