Autobaza lui Şunda blochează haita lui Contra. Petrolul - ACS Poli 0-0


ACS Poli a încheiat cu o remiză externă seria de trei jocuri consecutive în care a înfruntat ocupantele podiumului ediţiei precedente de campionat. Timişorenii au încheiat la egalitate, 0-0, în faţa Petrolului Ploieşti, un meci în care n-au primit gol nici de la punctul cu var şi pe care l-au încheiat în inferioritate numerică.

Indisponibilităţile din lot l-au forţat pe Aurel Şunda să facă din nou schimbări în formula de start. Scutaru a jucat fundaş dreapta, pentru a-l putea păstra pe Belu - închizător; în centrul liniei de fund a stat Şeroni lângă Petrovic, iar pe stânga a fost titularizat Nicola.

Iar meciul a curs într-o singură direcţie. Dore a dat semnalul dominării ploieştene, cu un şut din unghi. Nuno Claro a salvat apoi din faţa lui Teixeira şi, mai târziu şi la şutul lui Albin. Dominarea gazdelor s-a conturat odată cu trecerea timpului, dar niciunul dintre jucătorii prahoveni n-a reuşit să împingă mingea în poartă.

Cascad ocaziilor a continuat şi după pauză, în ciuda schimbărilor făcute de Aurel Şunda. Numai că ploieştenii n-au reuşit să profite nici de lovitura de la 11 metri primită după un fault la Dore, când Nuno Claro a parat şutul atacantului Petrolului; şi nici cu un om în plus pe teren; pentru că, după două galbene primite, Keita a fost eliminat în minutul 82.

Belu putea da lovitura de graţie în minutul 86, când a scăpat spre poarta lui Pecanha, dar l-a blocat foarte bine Guillerme. Ultima încercare la poarta timişorenilor s-a dat în minutul doi de prelungiri, când Benga a reluat pe lângă, la centrarea lui Boudjema.

Se încheie 0-0 - primul egal exern reuşit de ACS Poli în actuala ediţie de campionat; după trei înfrângeri şi două victorii, cu Săgeata Năvodari şi U Cluj.


One comment on “Autobaza lui Şunda blochează haita lui Contra. Petrolul - ACS Poli 0-0

  1. adid

    Egalul i se datoreaza in exclusivitate lui Contra: sambata am pariat cu un cunoscut ca se va termina egal, iar acesta spunea ca acs va lua pe putin 3-4 goluri; daca jucam si noi ceva fotbal, puteam spune ca a fost noroc; dar norocul este de partea celor buni, care joaca fotbal, care stiu cu mingea, care nu fac de rusine fotbalul; ori, pana la aceasta data, am demonstrat ca ocupam degeaba un loc in liga 1; daca nu va fi victorie in meciul urmator cu Otelul, cred ca soarta ne va fi pecetluita din punct de vedere al prezentei viitoare in prima liga; pe departe, lotul nostru de jucatori este cel mai putin valoros, iar locul ocupat acum in clasament este nemeritat…numai cu sprijinul autoritatilor locale este putin probabil sa vedem un fotbal de calitate pe dan paltinisanu, iar media de 800-1000 de spectatori pe meci va fi in scadere libera…unde esti tu iancule?…

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>