BCT-ul a urcat pe prima poziție


”Leii” bănățenii au regăsit drumul spre victorie după eșecul dramatic de la Târgu Mureș. SCM-ul timișorean a câștigat categoric disputa cu Phoenix Galați, 93-76, în prologul etapei a 7-a.

Timișoara a trecut repede peste gustul amar al înfrângerii în ultimele secunde și a trecut la pas de revelația stagiunii precedente, Phoenix Galați. Alb-violeții conduși de Nenad Mandic au controlat autoritar duelul cu Phoenix: 28-17, 19-16, 25-16, 21-27. Un meci în care bănățenii și-au construit avantajul și au avut un maxim de 25 de puncte pe tabelă. Și-au permis luxul de a-i arunca în luptă și pe jucătorii de pe banca de rezerve.

În plus, gazdele l-au dat și pe omul meciului. Americanul Adrian Diaz a terminat jocul în double-double cu 16 puncte și 10 recuperări. Aproape de statistica nord-americanului s-a aflat și Jeremic, autor a 19 puncte și 7 pase decisive și 6 recuperări.

BCT: Jeremic 19 puncte, Komatina 19 puncte, Diaz 16 puncte, Rambo 13 puncte, Calotă 9 puncte, Drăgușin 8 puncte, Păun 5 puncte, Otasevic 4 puncte.

Phoenix: Bojovic 22 puncte, Pesic 14 puncte, Guțoaia 11 puncte, Waters 11 puncte, Milanovic 9 puncte, Vlaicu 5 puncte, Petica 2 puncte, Pîrlog 2 puncte.

Timișoara a urcat provizoriu pe prima poziție a clasamentului cu 11 puncte. Săptămâna viitoare BCT-ul merge la Oradea pentru a-i oferi replica echipei campioane.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *