Saracens II nu face concesii în Cupa Regelui


Echipa a doua a campioanei și-a făcut din nou datoria și a obținut a doua victorie în Cupa Regelui. Timișoara a trecut de CSM Olimpia București în meciul ce a consfințit prima partea a competiției.

SCM Timișoara Saracens s-a clasat a doua după primele 6 meciuri din Cupa Regelui. Bănățenii sunt la două lungimi de Baia Mare și trebuie să treacă printr-un tur suplimentar înaintea semifinalelor. Cu un lot înjumătățit de convocările la echipa națională, Saracens a învins-o pe CSM Olimpia București cu 26-9. Foarte probabil în barajul semifinalelor cele două echipe să se reîntâlnească.

Pe un teren foarte greu cauzat de ploaia ce a căzut fără încetare, gazdele au reușit totuși două eseuri spre deliciul puținilor spectatori. Cu șase debutanți în teren, (Vlad Neculau, Alexandru Iștoc, Sebastian Branișcan, Ionuț Rusu, Sebastian Ionescu și Claudiu Mârzac), echipa lui Heikell a mai punctat prin piciorul lui Calle Rivas, tânărul argentinian reușind 4 penalități și două transformări.

Marele câștig al partidei a fost revenirea centrului Paula Kinikinilau, jucător ce le-a lipsit atât de mult timișorenilor în meciurile acestei toamne din cauza accidentării teribile din primăvară. Neo-zeelandezul și-a marcata reintrarea cu un eseu, cealaltă încercare a Timișoarei fiind opera fundașului în premieră Manumua Tevita. Punctele oaspeților au venit numai din 3 penalități, de la Faasen (2) și Ispir (1).

Timişoara Saracens: Militaru, Sabău, Mariş, Iftimiciuc, Lazăr, Morrison, Ianuş, Gorcioaia, Dumitru, Calle Rivas, Zaharia, Kinikinilau, Sefanaia, Iştoc, Manumua. Rezerve: Mîrzac, Halalilo, Pungea, Neculau, Taupaki, Brănişcan, Rusu.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *