Articol scris in:

Rugbyştii îşi caută adversari pentru amicale în Moldova! Bucureştiul nu are niciun teren pe care se poate juca rugby! 0

“Echipă de rugby, caut adversari pentru meciuri amicale”. Aşa ar putea suna anunţul dat de RCM Universitatea de Vest, în presă sau pe internet. Asta pentru că studenţii au fost refuzaţi, pe rând, de echipele cu care şi-ar fi dorit să joace meciuri de pregătire. Pe rând, au spus pas propunerii bănăţenilor Ştiinţa Petroşani, CSU Arad şi U Cluj. Timişorenii s-au oferit chiar să meargă în capitală, pentru două jocuri cu CSM Bucureşti. Mai ales că acolo ar fi făcut joncţiunea şi cu jucătorii de la echipa naţională. Numai că şi această variantă a căzut, din cauză că în Bucureşti nu există niciun teren practicabil în acest moment.

În aceste condiţii, Alexandru Domocoş va fi nevoit să îşi deplaseze elevii până în celălalt capăt al ţării, ca să îi şi poată vedea la joc. RCM Universitatea va întreprinde un turneu în Moldova, acolo unde va disputa câteva amicale contra echipelor din zonă. Este vorba de Poli Iaşi, CSM Bârlad şi Bucovina Suceava. Toate cele trei echipe au retrogradat însă din Superligă, astfel că diferenţa de valoare între ele şi Timişoara este certă. Domocoş va avea cel mult ocazia să experimenteze diferite scheme pe faza de atac.

Altfel, doi jucători ai bănăţenilor sunt anunţaţi titulari în meciul pe care naţionala României îl dispută sâmbătă, în deplasare, contra Ucrainei, în cadrul etapei a doua din Cupa Europeană a Naţiunilor. Este vorba de Lemnaru şi Burcea; în timp ce Calafeteanu va fi rezervă.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

- Toate drepturile rezervate O pagina de sport pentru vestul tarii