Articol scris in:

Iancu a rezolvat problemele cu divizarea. “Asteptam cu emotie sa fim contactati de viitorii actionari” 0

Marian Iancu a făcut un prim pas spre obţinerea licenţei pentru Liga I. Preşedinitele Politehnicii a rezolvat problemele cu divizarea, condiţie impusă de autorităţi pentru preluarea clubului.

“Asa cum am promis, obligatiile fiscale rezultate din divizare sunt un capitol inchis pentru licentierea 2012-2013. Sumele ramase de compensat au fost reesalonate conform legii. Asteptam in continuare, cu emotie, momentul cand vom fi contactati de viitorii actionari ai Politehnicii Timisoara. Hai Poli!”, se arată în comunicatul emis de Marian Iancu.

Un pas a făcut şi Universitatea Politehnica. Senatul instituţiei a aprobat implicarea în preluarea integrală a acţiunilor clubului, cu o cotă de participare proprie de 1%. Nicolae Robu aruncă la rândul său mănuşa autorităţilor:

Senatul Universităţii “Politehnica” din Timişoara solicită respectuos Consiliului Local Timişoara şi Consiliului JJudeţean Timiş să supună spre dezbatere şi decizie, în regim de urgenţă, proiecte de hotărâri similare, astfel încât să se ppoată întocmi şi depune la FRF în timp util, cu toate condiţiile îndeplinite, dosarul de licenţiere pentru Liga 1, ediţia 2012 / 2013”, se arată în comunicatul semnat de preşedintele senatului Universităţii.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate