Ultimele ore înainte de finală. „Vor fi 23 în teren, dar trofeul se va câştiga prin efortul întregului lot”


Rugbyştii Timişoarei au intrat în linie dreaptă pentru cel mai important meci al sezonului. Două antrenamente efectuate sub lumina reflectoarelor, dintre care unul – al căpitanului, i-au acomodat pe jucători cu toate condiţiile de la ora meciului.

„Suntem foarte pregătiţi, pentru asta ne-am pregătit tot sezonul. La acest nivel, dacă vă uitaţi la meciurile directe din acest sezon, cu excepţia primului meci din play-off, când i-am învins la o diferenţă confortabilă, toate au fost meciuri foarte strânse. Cred că va fi o finală tare, dar am convingerea că avem calitatea şi abilitatea să câştigăm. Nimic nu vine gratuit, va trebui să ne facem datoria, să tragem tare pentru victorie”

, a spus secundul Danny de Villiers, care a subliniat însă un alt aspect care poate fi decisiv în ultimul act:

 „Cel mai important lucru pentru mine e că băieţii care n-au fost selectaţi pentru acest meci ne-au oferit un suport incredibil în această perioadă. De asta suntem un grup extraordinar, de asta suntem campioni, de asta suntem o familie! 23 de jucători vor fi pe gazon, dar e efortul unei întregi echipe pentru câştigarea trofeului”

Doi dintre jucătorii care nu au prins lotul pentru finală îi vor sprijini îndeaproape pe colegi.

„ Va fi un meci puternic pentru ambele echipe, dar ştiu că Timişoara va ridica trofeul”

, a spus Moala Viliami, completat de Johnny Sola:

„Va fi un meci bun, o finală tare, dar băieţii şi-o doresc cu adevărat. Ne vom juca şansele, pe care toată lumea le consideră mai mari, dar va fi un meci dificil”.