Articol scris in:

Contra: “Alexa va marca în poarta Stelei” 1

Cu o zi înainte să-i expire contractul cu Poli, Cosmin Contra marca la sfârşitul lunii august golul egalării poliste în Ghencea.

Meciul cu Steaua din tur al Timişoarei s-a încheiat cu scorul de 1-1, după această confruntare viitorul antrenor al alb-violeţilor primind de la Răzvan Lucescu ultima convocare la naţională.

A fost o partidă pe care “Guriţă” nu a uitat-o, el prefaţând acum disputa retur printr-o declaraţie menită să-l mobilizeze pe căpitanul Dan Alexa.

“Ţin minte că în tur am fost înjurat pe toată durata încălzirii mele şi m-am întors spre ei spunându-le că le voi da gol. Am intrat pe teren şi aşa am făcut. E dreptul lor să se manifeste aşa, dar nu este frumos. Cred că Alexa va marca acum, chiar dacă are cotă de 1.000 la 1. Dacă mă aude, sper să îmi împlinească pronosticul”, spune Contra.

Regretul fostului polist este că nu a apucat să-şi termine munca începută pe Bega: “Admit că am făcut şi câteva greşeli, puteam să câştig anumite partide, dar nu am făcut-o. Regret că nu mi-am terminat munca acolo, mai ales că am luat echipa de pe locul 7 şi am dus-o pe 2. Oricum, din greşeli înveţi, e normal acest lucru la început de carieră. Mă bucur că Dusan Uhrin a obţinut numai victorii şi sper ca titlul să vină la Timişoara. Nu vreau să mi se acorde merite, pentru că e meritul băieţilor şi al conducerii, nu al meu. Nu am rămas la Timişoara pentru că nu sunt obişnuit să accept că patronul are întotdeauna dreptate şi să plec capul în faţa lui. Domnul Iancu nu era încrezător că eu pot face cum trebuie pregătirea de iarnă, deşi sunt convins că ar fi fost totul în regulă. Dacă aş fi făcut pregătirea după modelul Milan nu cred că ar fi rezistat jucătorii”.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Este un comentariu la acest articol

  1. Dorin says:

    Asa sa fie! Oricum nu conteaza cine inscrie ci noi sa castigam! Batem Steaua 3 - 1

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate