Articol scris in:

CSM Satu Mare trece de BCM Danzio şi se califică în finala Diviziei A 0

BCM Danzio a lăsat impresia în primele două sferturi ale partidei de pe teren propriu cu CSM Satu Mare că poate învinge mult mai puternica echipă pregătită de Dan Fleşeriu, situaţie în care calificarea în ultimul act al Diviziei A s-ar fi jucat în meci decisiv.

Nu a fost însă ziua baschetbalistelor de pe Bega, ardelencele câştigând cu scorul de 81-60 (23-20, 20-17, 19-11, 19-12) şi obţinând astfel biletele pentru marea finală.

Diferenţa s-a făcut în ultimele două acte ale întâlnirii de la sala “Constantin Jude”, când CSM a forţat desprinderea, obiectiv pe care l-a şi atins.

“Echipa noastră a greşit foarte mult astăzi, în special în partea a doua a jocului, iar formaţia din Satu Mare a valorificat greşelile noastre, de unde şi diferenţa destul de mare de la final. Nu trebuie să uităm că Satu Mare a terminat pe primul loc. Faptul că astăzi am jucat noi bine sau că au evoluat ele mai slab a dat impresia că putem să învingem. Trebuie să recunoaştem însă că deocamdată nu ne putem ridica la nivelul grupării din Satu Mare”, a spus antrenorul timişorencelor, Dan Ionescu.

Marcatoare:

BCM Danzio Timişoara: Moroşan (14), Stoenescu (14), Budean (10), Haas (8), Mesaroş (5), Alecu (4), Stoiedin (3), Vuksic (2)

CSM Satu Mare: Mehmedic (23), Olajuwon (15), Pop (12), Bjork (9), Drake (8), Orosz (8), Băluţă (3), Teilane (3)

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate