Articol scris in:

Invitaţie la streetball 1

În zilele de 17 şi 18 iunie, pe terenul Universităţii de Vest din Timişoara se va desfăşura cea de-a patra ediţie a competiţiei Club 30 Streetball.

Organizatorii se aşteaptă la un număr mai mare de echipe comparativ cu întrecerea desfăşurată anul trecut.

“Creştem de la un an la altul şi ne dorim ca şi la această ediţie să avem un număr cât mai mare de echipe”, spune Horaţiu Dejan, manager general la BC Timişoara şi principal organizator al deja tradiţionalului turneu de streetball găzduit de oraşul de pe Bega.

Vor fi trei categorii de concurs, atât pentru băieţi, cât şi pentru fete - sub 18 ani, peste 18 ani şi old-boys - fiind aşteptaţi iubitori ai baschetului din toate colţurile ţării, dar şi din capitala Serbiei.

Echipele vor fi formate din trei jucători şi o rezervă, un singur baschetbalist de primă ligă putând evolua în cadrul fiecărei formaţii.

Înscrierea se poate face online, la adresa [email protected], sau direct la discoteca Club 30 din Piaţa Victoriei. Taxa de participare este de 60 de lei şi se va achita la teren, în prima zi a competiţiei.

Ca şi la ediţiile precedente, se vor organiza concursuri de slam-dunk, aruncări libere şi aruncări de trei puncte. Nu va lipsi nici muzica hip-hop, partea muzicală fiind asigurată de rapperul Guess Who.

urmareste comentariile prin RSS

Este un comentariu la acest articol

  1. bshsbs says:

    Pai dc sa nu mai faca horace nijte lovele:))

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate