Articol scris in:

La un punct distanta de fericire 0

Politehnica Timişoara - Minaur Baia Mare, de sâmbătă, 14 mai, este meciul de a fi sau a nu fi în Liga Naţională de handbal şi în sezonul viitor. Dintre cele două formaţii se va alege numele celei de-a doua echipe retrogradate ce va lua drumul eşalonului inferior alături de CSM Oradea.

Studenţii bănăţeni au toate motivele să încheie cu zâmbetul pe buze derbi-ul retrogradării de sâmbătă. Alb-violeţii stau mai bine în clasament şi le este suficientă o remiză pentru a-şi asigura menţinerea în liga de elită. În plus, ei joacă pe teren propriu şi vor avea sprijinul fanilor. Nu în ultimul rând trebuie să spunem că Poli a crescut în joc odată cu venirea pe banca tehnică a sârbului  Nedeljko Vuckovic.

În mandatul lui Vuckovic, mantaua de vremea rea a lui Poli, bănăţenii au câştigat toate derbiurile cu echipe din zona fierbinte: 28-20 cu Steaua, 27-26 la Oradea şi din nou 27-26 la Braşov. Iar Minaur este doar o umbră a echipei ce în urmă cu ani buni domina handbalul românesc…

Jocul Politehnica – Minaur programat sâmbătă, de la ora 16, la sala Constantin Jude este ultima reprezentatie a studenţilor pe teren propriu din acest sezon competiţional. În ultima rundă a Ligii Naţionale, Poli merge în 21 mai pe terenul lui Bucovina Suceava.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate