Articol scris in:

Rugbiştii bănăţeni vor revanşa cu Farul 0

Timişoara a tăiat în două Superliga de rugbi.

RCM Universitatea s-a impus sâmbătă cu 43-21 (24-6) pe terenul lui Dinamo Bucureşti răpindu-le acestora aproape orice speranţă la locul patru şi acum atacă podiumul.

Succesul din ultima etapă a turului a fost al patrulea consecutiv pentru rugbiştii bănăţeni care în aceste condiţii au câştigat bătălia cu Dinamo şi CSM Bucureşti pentru ultimul loc de semifinale.

Aflaţi la trei lungimi distanţă de podium, elevii pregătiţi de Alex Domocoş încep asaltul la trio-ul fruntaş, Baia Mare, Steaua, Farul.

Sâmbătă, de la ora 11, în direct pe GSP TV, RCM-ul caută revanşa în faţa lui Farul Constanţa după ce în tur a pierdut la un singur punct.

„Avem nevoie de cele patru puncte din meciul de la Constanţa. Suntem de duminică într-un scurt cantonament lângă Mamaia pentru a pregăti cât mai bine jocul“, a anunţat Dănuţ Borzaş, oficialul studenţilor.

Singura absenţă a galben-albaştrilor în partida de la malul mării va fi samoanul Jeff Makapelu, accidentat în confruntarea cu Dinamo.

În altă ordine de idei, cinci dintre rugbiştii RCM-ului au primit telegrame de convocare pentru echipa naţională a României.

Stelian Burcea, Vali Calafeteanu, Mădălin Lemnaru, Cătălin Fercu şi Vasile Rus vor evolua cu tricolorul pe piept la turneul IRB Nations Cup ce va fi organizat în luna iunie la Bucureşti.

Numărul bănăţenilor convocaţi de la echipa timişoreană poate creşte dacă internaţionalii din Franţa vor declina din diferite motive prezenţa.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate