Articol scris in:

Căpitanul își părăsește barca în scufundare ! 7


Deși ar fi trebuit să fie un exemplu pentru colegii săi în aceste momente grele prin care trece Politehnica, căpitanul Alexa a hotărât să părăsească barca alb-violetă, chiar dacă mai sunt șanse de revenire la linia de plutire.

A semnat cu Rapid

Ajuns la un acord cu Rapid București, Alexa s-a decis să nu mai aștepte în incertitudine și să aleagă drumul spre Giulești. Factorul determinant al acestei alegeri pare să fie revenirea lui Răzvan Lucescu la clubul bucureștean. Am ajuns la un acord cu Rapid, după discuţiile cu Dinu Gheorghe şi George Copos.  Îl apreciez foarte mult pe Răzvan Lucescu atât ca om, cât şi ca antrenor. A contat mult faptul că el va antrena Rapidul, în momentul în care am acceptat să semnez.” Deși acesta afirmă cu mâna pe inimă că  despărțirea de Timișoara îi va lăsa un gol un suflet, chirurgul consideră că marele său regret din Banat este lipsa unui trofeu. “Daca se va pune problema despărțirii de Timișoara, să se stie ca o fac cu regret in suflet. Am trait momente frumoase la Timișoara și mi-a fost greu sa ma decid. Marele regret este ca nu am cucerit niciun trofeu cu Poli. ” a declarat Alexa.

Cine urmează exemplul căpitanului?

Chiar dacă acesta a ales să joace la clubul fratricid alb-violeților, suporterii nu văd cu ochii buni o această plecare, mulți dintre fanii viola sperând ca Alexa să fi urmat exemplul lui Del Piero la Juventus. Rămâne de văzut dacă decizia căpitanului va influența și alegerea celorlalți jucători ai Politehnicii. Zicu și Cisovsky cochetează deja cu clubul giuleștean, iar goalkeeperul Pantilimon e dorit de șefii din Gruia și Ștefan cel Mare, unde Panti ar putea fi coleg și cu Luchin.

Chivorchian îl ironizează pe Alexa

Reacțiile după alegerea lui Alexa nu s-au lăsat așteptate la Timișoara. Președintele echipei, Gheorghe Chivorchian, ironizează plecarea  “chirurgului”, spunând că acesta nu ar prea fi înțeles ce înseamnă iubirea pentru două-culori. “Asa ințeleg unii sa iubeasca Timisoara. Noi i-am facut o oferta pentru un an ca jucator si apoi are posibilitatea sa continue ca antrenor la echipa insa el se pare ca a ales altceva. E optiunea lui ce face, in definitiv e un jucator liber de contract”. a declarat Chivorchian.

urmareste comentariile prin RSS

Sunt 7 comentarii la acest articol

  1. Luca marius says:

    Sincer ma asteptam la o alta atitudine din partea lui Alexa. Daca el s-a decis asa usor ce sa mai zicem de ceilalti care probbail vor lua si mai usor o decizie asemanatoare.

  2. sampoli says:

    -el este la finalul contractului cu poli , iar Poli nu s-a grabit sa-i prelungeasca contractul ! Acum ca s-a intamplat nenorocirea cu retrogradarea , si-au dat seama ca pot pierde un jucator bun ! Dar el cand paraseste pe Poli , nu pe dl.Iancu il paraseste ci pe noi care l-am iubit . Cat priveste caracterul exista o maxima care spune asa :
    -la greu ai sa descoperi adevaratii dusmani si falsii prieteni !

  3. silviu84 says:

    iancu e de vina aici…. nu poti sta la o echipa condusa de un gibon, la fel cum nu poti sta la o firma ca angajat daca aceasta e in pragul falimentului. eu il inteleg. bafta multa Alexa! hai Poli, hai Rapid!

  4. rubeola says:

    eu cred ca face bine
    daca Timisoara dorea performanta, Iancu si Chivorchian nu minteau in ceea ce priveste licenta.
    si ce sa faca saracu daca cei de la club nu l-au contactat
    referitor la chivorchian si dragostea pt Timisoara, el vorbeste de asa ceva,el care este un mercenar

  5. tudorelu1 says:

    Alexa era liber de contract ceilalti, nu. Probabil, plecand acum a semnat un contract mai bun decat cel pe care l-ar fi putut semna din ipostaza unui jucator de - Doamne fereste! - de liga a III-a. Cei care ii vor pe Zicu &co. vor trebui sa negocieze cu Poli, si sunt sigur ca nu vor avea parte de pomeni. Oare va da Dinamo cel putin 4 milioane de euro pe Panti? Cand ei nu-si pot plati datoriile la buget? Sa fim seriosi!

  6. sorin iovanov says:

    bravo alexa,prin miscarea asta ia-i dat dreptate lui calinescu.ESTI UN MERCENAR SI INTENTIONAT AI LUAT GALBEN CU GALATI ,CA SA NU JOCI CU CAINI.dute tata la bucale ca acolo le place mercenarilor.

  7. ilioiu tiberiu says:

    se spune,in popor,ca atunci cand nava se scufunda SOBOLANII fug primii iar capitanul ramane ultimul.Va las pe voi sa concluzionati ce este alexa “mare fotbalist” in acest trist caz.Un parlit de gugulan mort dupa bani.Nu-mi provoaca regrete ci doar scarba.SI MILA,MAI ALES MILA acest prieten cu fotbalistii.

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate