Articol scris in:

Curtean: Suporterii și motivația - ingredientele succesului 0

Declarat jucătorul meciului în partida câștigată în fața Stelei, Alex Curtean a vorbit la superlativ despre tot ceea ce s-a întâmplat în partida de aseară, tinzând chiar a spune că totul a fost aproape de perfecțiune. Într-o seară importantă pentru Poli, suporterii au fost la înălțime, jucătorii s-au ridicat la nivelul tricourilor aniversare, iar rezultatul a fost pe măsură. “A fost un meci extraordinar, echipa a jucat extraordinar, publicul a fost extraordinar, totul a fost perfect şi ne bucurăm foarte mult. Am demonstrat încă odată că avem caracter, mai ales când jucăm la potenţial maxim suntem o echipă foarte bună şi cred că suntem o echipă în creştere. ” a spus jucătorul lui Poli

Ingredientele succesului: suporterii și motivația personală

Curtean condieră că ingredientele succesului din oprimile Cupei au fost suporterii și motiviația personală a fiecăruia dintre jucători. “Suporterii ne-au purtat spre victorie,  dar cred că un lucru foarte important a mai fost motivaţia fiecăruia dintre noi. Și s-a văzut asta în teren, am fost mereu primii la orice minge şi am avut mult mai multe ocazii. Având publicul timișorean în spate și la modul cum am jucat în seara asta am arătat că sunt o echipă puternică pe teren propriu.” a mai spus Curtean.

Ne putem îndeplini obiectivul

Unul dintre obiectivele Timișoarei este câștigarea Cupei României. Prin jocul prestat aseară, Curtean este convins că Poli poate aduce cupa în Banat dacă echipa va juca cu aceeași determinare. Însă până atunci el și colegii săi trebuie să treacă peste euforia acestei victorii și continuie pas cu pas. “Noi ne gândim la următorul meci şi ne duce gândul şi mai departe. E un obiectiv impus chiar de conducere, iar noi deocamdată am dovedit că vrem şi că şi putem să îndeplinim obiectivul.” a adăugat convins Alex Curtean.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate