Articol scris in:

ACS Poli: echipa începe să mişte, conducătorii - în vacanţă

ACS Poli a bifat cea de-a treia victorie amicală a verii, din tot atâtea meciuri disputate. După Luceafărul Oradea şi Marcel Băban Jimbolia, alb-violeţii au trecut cu 3-2 de gruparea de Liga a III-a, CS Vladimirescu.

Szekely, cu o dublă a fost de data aceasta omul primei reprize. Atacantul venit de la Recaş nu s-a înţeles însă cu conducerea noului club şi aşteaptă noi negocieri contractuale care ar urma să aibă loc săptămâna viitoare. Poli a arătat un joc mai deschis decât în precedentele partide, dovadă că echipa începe să se lege. Totuşi, există încă lacune la unii jucători, iar conducerea clubului va trebui să mai transfere câţiva fotbalişti, ca să poată transforma obiectivul numit promovare într-unul realist.

O soluţie ar putea fi mijlocaşul dreapta Vădrariu, cel care a stat la baza multor atacuri în repriza  a doua, când a reuşit un gol şi a mai avut o bară. Stâlpul porţii s-a mai opus pe final şi la şutul lui Fuchs, un alt jucător a cărui situaţie e incertă deocamdată, din cauză că aparţine de clubul condus de Marian Iancu.

Trei jucători de bază din sezonul trecut nici nu au făcut parte din lot la meciul cu arădenii. Dacă Mera are oferte din liga I, deşi s-a aflat astăzi la stadion; Dobricean şi Zăgrean aşteaptă încă oferte mai bune (chiar dacă inferioare vechilor contracte) din partea noii conduceri.

Norocul alb-negrilor (acestea sunt culorile în care ACS Poli a evoluat şi astăzi - în echipamentul aniversar de anul trecut) a venit culmea, din partea FRF, care a amânat cu două săptămâni startul ligii secunde. Chiar şi aşa, conducerea alb-violeţilor are tendinţa să strângă robinetul la maximum, atât în ceea ce priveşte salariile jucătorilor (oare care e retribuţia persoanelor din conducere?), cât şi toate celelalte cheltuieli - cel mai bun exemplu e cantonamentul, care va avea loc cel mai probabil pe plan local (până şi echipele bunicele din Liga a IV-a au efectuat stagii în locaţii specifice).

În haosul total existent la club, prima mişcare făcută de noul preşedinte Florenţiu Staicu a fost să-şi ia concediu… În cazul în care FRF n-ar fi amânat campionat, probabil că primul om din club şi-ar fi făct apariţia la… primul meci oficial.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate