Articol scris in:

Vechiul antrenor e noul antrenor la Danzio

Schimbare de antrenor la prim-divizionara BCM Danzio Timişoara. Preşedintele Dan Ionescu şi-a anunţat revenirea pe banca tehnică a formaţiei de baschet feminin după un singur sezon în care sârbul Ljubomir Kolarevic a stat la conducerea echipei.

Noul sezon aduce mutări importante pe banca tehnică a lui Danzio. Antrenorul principal care a condus echipa în stagiunea precedentă, sârbul Ljubomir Kolarevic, nu va mai continua la Timişoara. Sârbului nu i-a fost prelungit contractul, iar postul devenit vacant a fost preluat de nimeni altul decât fostul tehnician al team-ului şi actualul preşedinte al grupării.

M-am decis să revin pe bancă. Ca să glumesc puţin, dacă-i musai cu plăcere. O voi face împreună cu antrenoarea Vera Găvrilă, care va fi secundul meu. Am decis să renunţăm la Kolarevic şi i-am explicat şi lui. În campionatul viitor ne propunem o clasare în primele 8 şi o clasare pe podium în campionatul Under-23”, a confirmat antrenorul-preşedinte Dan Ionescu.

Ionescu revine pe bancă la distanţă de un singur an. În luna mai 2011, antrenorul îşi anunţase decizia de a se retrage din funcţia de antrenor.

Danzio se reuneşte în 13 august şi are la dispoziţie 6 săptămâni pentru a pregăti startul sezonului oficial. Între 18 şi 28 august violetele au programat tradiţionalul cantonament în nordul ţării, la Ocna Şugatag.

Intenţia declarată a conducătorilor clubului este de a-şi păstra cât mai multe fete dintre cele care au încheiat stagiunea anterioară. „Vom încerca să le păstrăm pe toate fetele. Trebuie să le înlocuim pe cele 3 care au plecat deja, Kine Kane, Vukoje şi Alecu. Dar asta abia după ce ştim de ce buget dispunem”, a completat Ionescu. Danzio speră să primească de la CJT şi CLT aproximativ 100.000 de euro pentru prima jumătate a sezonului.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate