Articol scris in:

Banat Mountainbike Maraton, in 5 august

Iubitorii ciclismului sunt invitați în 5 august la o nouă ediție a Banat Mountainbike Maraton. Competiția găzduită de localitatea Gărâna își consumă în week-end ediția cu numărul opt.

Pe 5 august, are loc la Gărâna competiţia Banat Mountain Bike Maraton, organizată de Asociaţia Bike Attack Reşiţa. BMM, așa cum este concursul cunoscut, e un eveniment de masă care promovează și mediatizează ciclismul montan, regiunea Banatului Montan, precum şi activităţile de petrecere a timpului liber prietene cu natura.

Devenită deja o tradiție pentru comunitatea bicicliștilor din România și pentru zona Gărâna - Muntele Semenic, competiția ciclistă se va bucura și anul acesta de prezența a circa 400 de participanți. Pe lângă concursul propriu-zis oaspeții pot asista și la evenimentele culturale care se vor desfășura în Poiana Lupului la Mucisal Ranch ”La Scena”, vineri și sâmbătă.

Competiţia va avea loc pe patru trasee diferite ca lungime şi dificultate, având startul şi sosirea în acelaşi punct, în zona Poiana Lupului de la Gărâna - Wolfsberg; 80 de km pentru sportivi cu experienţa si profesionişti, 50 de km pentru amatori, 30 de km pentru cei care merg mai rar și 10 km pentru cei care se apucă acum de acest sport.

Concurenţii se pot înscrie on-line până la data de 2 august, sau la standul din Poiana Lupului în datele din 4 şi 5 august. Mai multe informatii pe site-ul oficial www.banatmaraton.ro

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate