Fetele au spălat din ruşinea băieţilor


Trei dueluri baschetbalistice Banat vs. Oltenia au avut loc în Liga Naţională de baschet, în aceeaşi zi. Dacă la băieţi, BC Timişoara şi Timba au înclinat steagul în faţa reprezentantelor judeţelor Dolj, respectiv Gorj, fetele de la Danzio au luat o mică revanşă, prin victoria în faţa lui SCM CSŞ U Craiova.

Cu o singură victorie la activ, şi a aceea la limită în faţa lanternei roşii a clasamentului, oaspetele nu aveau cum să pună probleme la Timişoara. Mult superioare în bătăliile de sub panou, panterele au câştigat fără emoţii toate cele patru sferturi, pentru un scor final de 81-53.

Biljana Pesovic a reuşit un double double, cu cele 23 de puncte şi 12 recuperări, cărora li s-au adăugat şi 5 pase decisive pentru un indice de eficienţă de 26. Ea a fost cea mai bună jucătoare de pe teren, dar de la echipa timişoreană alte două baschetbaliste au reuşit double-double-uri - Adina Stoiedin, cu 18 puncte şi 11 recuperări; şi Dora Ardelean - 10 puncte şi tot atâtea recuperări.

Etapa viitoare, Danzio se deplasează pe terenul viceliderului CST BC Alexandria, după care va primi vizita ocupantei locului patru, CSM Satu Mare.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>