“Ne aflam intr-un moment deloc usor!”


BC Timișoara nu traversează un moment tocmai bun după ce a legat două eșecuri dureroare în Liga Națională de baschet masculin. Înfrângerea de la Târgu Jiu, a arătat încă destule lacune în jocul ”leilor” lui Costescu.

Alb-violeții au pierdut fără drept de apel duelul cu Energia Rovinari, scor 78-93. Rezultat ce nu a picat deloc bine, mai ales în condițiile în care a survenit după un nou joc sub așteptări al timișorenilor. “La Târgu Jiu, a fost un nou meci care nu ne-a adus satisfacţie şi nu neapărat ca rezultat, ci ca aspect al jocului, lucru la care păcătuim în continuare. Suntem pe un drum foarte lung sezonul acesta şi deocamdată nu ne aflăm în punctul în care ne-am fi dorit să fim. Nu mă refer neapărat la poziţia în clasament, cât la prestaţia noastră. Partea bună este că stă în puterile noastre să schimbăm aceste aspecte, deşi programul meciurilor nu ne avantajează”, a explicat Tudor Costescu.

”Leii” nu mai au voie să piardă puncte în următoarea perioadă pentru a nu pierde contactul cu primele poziții. Următorul adversar este Universitatea Cluj, echipă ce se află pe locul 3 în clasament. “Am pornit cu un proiect la începutul acestui sezon, pe care vrem să-l ducem la capăt, chiar dacă uneori ne abatem de la traseul propus, constrânşi de nevoi imediate, cum ar fi rezultatele, şi de problema accidentărilor. Ne aflăm într-un moment deloc uşor şi, din păcate, rezultatul pregătirii noastre se face vizibil doar vreme de o oră şi jumătate, la final de săptămână, şi nu este cel pe care ni-l dorim.

La fel de adevărat este că lucrurile se pot schimba prin muncă şi, cu siguranţă, eforturile depuse ne vor fi răsplătite. Sperăm ca începând cu viitorul meci, munca noastră să se materializeze în ceea ce ne-am propus ca joc şi ca rezultat. Noi suntem încrezători că roadele muncii noastre vor apărea şi se vor vedea şi în joc”, a încheiat antrenorul bănățenilor.

BCT are șanse minime de a se mai baza până la sfârșitul acestui an pe serviciile americanului Anthony Lee Ingram, a cărui accidentare se pare a fi mult mai serioasă decât se estimase.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>