Victorie cu emoţii, la ultimul meci din an. ASU Poli - Unirea Sânnicolau Mare 3-2


Tur aproape perfect pentru ASU Poli, în Liga a IV-a Timiş. Alb-violeţii au încheiat prima parte a campionatului neînfrânţi şi cu un singur rezultat de egalitate care a întrerupt şirul de victorii. În ultima rundă din an, timşorenii au trecut la limită de Unirea Sânnicolau Mare, scor 3-2.

Veniţi după o serie de şapte meciuri consecutive în care nu cunoscuseră înfrângerea, oaspeţii şi-au vândut scump pielea pe stadionul Ştiinţa. Iar D. Tulcan a dat primul semnalul că echipa sa n-a venit să joace la ciupeală. Burtic a respins din apropieredupă numai două minute, dar gazdele n-au mai scăpat patru minute mai târziu, când Attila Nagy a deschis scorul cu un şut din interiorul careului.

Bucuria oaspeţilor n-a durat însă prea mult, pentru că acelaşi Tulcan a ratat din poziţie unu la unu cu Burtic, iar Gălan a adus egalarea din centrarea lui Popoviciu. Şi dacă atacantul Unirii a ratat din faţa porţii, nu la fel a procedat fratele său. Flavius Tulcan a dus scorul la 2-1, după numai un sfert de oră de joc.

Ritmul a rămas la fel de animat şi în continuare, pentru că oaspeţii au ieşit la joc, iar gazdele au putut să îşi facă jocul, profitând de spaţiile create. După ocazii la ambele porţi, Unirea a reuşit egalarea cu cinci minute înainte de pauză, prin şutul lui Galea.

Partea a doua a adus cu sine pasul înapoi făcut de gruparea din Sânnicolau Mare, iar golul victoriei a venit abia cu un sfert de oră înainte de final. Vişan a fost faultat în careu, Miron a văzut al doilea galben şi a fost eliminat, iar Popoviciu a făcut 3-2.

Oaspeţii au ieşit din nou în atac, în căutarea golului egalizator, dar fără să îi mai pună probleme lui Burtic. Poli se impune şi iernează în fotoliul de lider, la trei puncte distanţă de CS Ghiroda.

“Mi-a fost puţin teamă în repriza a doua, pentru că nu reușeam să facem ceea ce ne-am propus. Deși am atacat, n-am făcut-o convingător și n-am avut situații clare. Din păcate, am început prost jocul, iar al doilea gol l-am primit în urma unei faze fixe. Repriza a doua a fost un joc încâlcit, dar am meritat victoria”,

a declarat Paul Codrea, în timp ce omologul său de e banca Unirii, Nicolae Căprărescu, a avut mai multe reproşuri la adresa arbitrilor:

“Cred că am reușit să facem un spectacol frumos cele două echipe, dublate de galerie. Nu același lucru pot să îl spun despre brigada de arbitri. Dacă în prima repriză au prestat un arbitraj bun, în repriza a doua nu a mai fost așa, dădea cartonașele de o parte, iar de cealaltă nu. E păcat, trebuie tras un semnal de alarmă, iar AJF-ul trebuie să se uite mai atent la arbitri. Trebuia ajutată astăzi Poli? Eu nu cred. Până la urmă, victoria gazdelor a fost meritată, iar eu mă bucur pentru copiii mei, deoarece am reușit să venim aici să facem un joc bun”.

ASU Poli: Burtic – Birău, Obrejan, Gălan, Maranescu – Ilie, Popoviciu, Opriș, Vucea – Făgețan, Tulcan. Au mai intrat Vișan, D. Popa, Ionuț și Brânzan. Antrenor: Paul Codrea

Unirea Sânnicolau Mare: M. Sitaru – C. Crişan, Miron, Florescu, Galea, Nagy, T. Stoianov, Ghinescu, Manoliu, Ş. Crişan, D. Tulcan. Au mai intrat M. Șerban, A. Stoianov și Sîrbu. Antrenor: Nicolae Căprărescu


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>