Articol scris in:

Zicu: “Sunt pregătit fizic şi psihic” 0

Ianis Zicu a revenit cu gol pentru Poli, după jocurile de la naţională. Mijlocaşul s-a declarat apt din toate punctele de vedere şi aşteaptă cu încredere returul. “A fost un antrenament foarte bun pentru noi, pentru că terenurile din Timişoara sunt foarte noroioase. Aici terenul e mai tare, dar e mai denivelat şi asta ne-a împiedicat să purtăm acţiuni reuşite”, a spus golgeterul Politehnicii, după succesul cu ACU.

Zicu a vorbit şi despre poziţia în care se simte cel mai confortabil în teren: “Eu voi da maximum acolo unde antrenorul mă va folosi şi voi  încerca să ajut echipa atât cât voi putea. Importantă e evoluţia echipei, nu a unui singur jucător. Nu vreau să dezvolui care e postul pe care simt că am cea mai mare libertate, pentru că nu vreau să îmi atenţionez adversarii”.

Sorin Ghionea s-a aflat la al doilea meci pentru Poli. Fundaşul se gândeşte deja la meciurile oficiale.

“Sper ca de la meci la meci să arătăm cât mai bine şi echipa să aibă de câştigat. Întotdeauna e loc de mai bine. Mai avem de învăţat. Sper ca până la începutul campionatului să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Sunt convins că pregătirea a fost calculată foarte bine şi sper să debutăm în retur cu o victorie”, a spus Ghionea.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate