Articol scris in:

Lipsiti de noroc si cu Steaua 1

RCM Timişoara este ghinionista debutului de sezon în Superliga de rugbi. Galben-albaştrii au pierdut primele două meciuri la diferenţa minimă de un punct! După 13-14 cu Farul Constanţa la debut, bănăţenii au cedat sâmbătă cu 28-29 în faţa Stelei

Curat ghinion pot spune oficialii bănăţeni după primele două etape al Superligii. RCM-ul a pierdut şi al doilea joc din campionat la un punct, iar ca scenariul să fie şi mai dramatic trebuie spus că Steaua a marcat eseul victoriei în minutele de prelungire!

Derbiul rundei Steaua – RCM a avut multe răsturnări de scor. Gazdele au început bine şi la pauză erau în avantaj cu 16-3. În repriza secundă însă bănăţenii au schimbat registrul tactic şi samoanul Makapelu a culcat în două rânduri balonul în terenul de ţintă urmat de Rus, iar Conache şi Calafeteanu au transformat aproape tot ce se putea iar scorul a devenit 24-28!

A venit însă ultimul atac al Stelei, unul dus peste cele 80 de minute, şi Vlaicu a marcat eseul izbăvitor pentru roş-albaştri, 29-28.

Alte rezultate: Ştiinta Baia Mare - CSM Bucureşti 41-19, Farul Constanţa - CSU Arad 84-3.

În clasament Baia Mare este lider cu 10 puncte, urmată de Farul şi Steaua, ambele cu câte 9 puncte. RCM este pe locul 5 cu doar două puncte din bonus defensiv şi primeşte sâmbătă vizita campioanei Ştiinţa Baia Mare.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Este un comentariu la acest articol

  1. Gabi TM says:

    Parca vad ca se va intampla la ca la baschet; in sezonul in care sunt bani nu se face performanta si probabil anul urmator va disparea. meciul cu Baia Mare e clar hotarator pentruu echipa anul asta!

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate