Articol scris in:

Meciul cel mai tare 0

A treia etapă din Superliga de rugbi înseamnă totodată şi al treilea derbi pentru rugbiştii timişoreni.

Luni soseşte în Ronaţ campioană Ştiinţa Baia Mare în cel mai important test al debutului de sezon pentru RCM Universitatea.

Galben-albaştrii au pornit cu frâna trasă şi cu mult ghinion în noul campionat. Cele două eşecuri la un singur punct în confruntările cu Farul Constanţa şi Steaua Bucureşti le-au tăiat din elan elevilor lui Alexandru Domocoş. Vizita în Banat a celei mai solide echipe româneşti pică într-un moment deloc propice.

Timişoara se află în căutarea primei victorii, o victorie ce ar avea darul de a creşte încrederea rugbiştilor în forţele proprii. „Meciul cu Baia Mare e fără îndoială cel mai greu meci. Întâlnim cea mai bună echipă din ţară, cea mai închegată. Ne dorim victoria fără doar şi poate pentru că trei meciuri pierdute ar putea să ne demoralizeze“, spune finanţatorul bănăţenilor Dan Dinu.

RCM este încă departe de potenţialul maxim, crede principalul finanţator Dan Dinu: „Nu mi-a plăcut cum am jucat în primele două etape! Doar cu Steaua ne-am mişcat binişor în repriza secundă. Este clar că mai avem mult de lucru. Se vede însă o creştere de formă în jocul nostru“.

Partida RCM – Ştiinţa Baia Mare este programat să se joace luni, 11 aprilie, de la ora 15. Meciul este transmis în direct de GSP TV, motiv ce explică programarea la o oră şi într-o zi total nepotrivite…

Căpăţână da, Burcea nu!

Vestea bună pentru galben-albaştrii este aceea că Eugen Căpăţână este refăcut 100% şi va fi pe teren contra campioanei. Nu acelaşi lucru se poate spune despre căpitanul Stelian Burcea, care va mai sta două săptămâni pe tuşă.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate