Articol scris in:

Se prelungeşte suspansul 2

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat astăzi că o decizie privind retrogradarea echipelor Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa se va lua în cadrul Comitetului Executiv din 20 iunie, însă formaţia bănăţeanu nu va evolua sigur în cupele europene.

“Decizia privind retrogradarea celor două echipe se va lua în Comitetul Executiv al FRF din 20 iunie. S-a discutat astăzi şi s-a stabilit că regulamentul nu era adaptat pentru România. Rămâne să se modifice regulamentul. Oricum, Poli Timişoara nu va mai putea evolua în acest an în cupele europene”, a declarat Dragomir.

urmareste comentariile prin RSS

Sunt 2 comentarii la acest articol

  1. Silviu says:

    Nu isi permit cei de la Liga sa ne retrogradeze pt ca ar isca un tsunami in fotbalul mioritic.Iancu nu ar sta cu mana in san si ar demasca toate marsaviile ce s-au facut cu celorlalte echile care au primit licenta si nu au primit-o corect avand datorii la stat.De-aia incearca ei acum sa schimbe regulamentul licentierii pt ca multe alte echipe sunt in aceeasi oala si ele au luat licenta.O mafie ca in campionatul romanesc nu s-a mai vazut niciunde !!! FORZA POLI !!! La anu’ speram sa mergem si in CL .

  2. Toderici says:

    Pai uite ca si-au cam permis…Si daca o vor drege nu sttiu daca ar trebui sa acceptam pentru ca pana la urma ne vor scoate ochii ca ne-au facut vreo favoare.

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate