Articol scris in:

Leii, egali cu Szegedul 0

După sucessul cu CSM Bucureşti şi înaintea confruntării cu U Mobitelco Cluj, Leii din Banat şi-au verificat nivelul marţi seara într-un amical contra formaţiei maghiare  SZTE Szedeak Szeged. Pentru a doua oară în ultimele două luni, baschetbaliştii bănăţeni au reuşit să termine la egalitate, 82-82, lucru mai rar întâlnit în acest sport.

Fără Păltinişanu şi Sarovic, uşor accidentaţi, antrenorii Predrag Badnjarevic şi Milorad Perovic au testat diferite formule de joc în compania echipei clasate pe locul 12 în stagiunea precedentă a primei ligi maghiare. S-a încheiat 82-82 (26-27, 20-17, 22-18, 14-20) pentru vizitatorii au reuşit un sfert patru mai bun.

De remarcat că este cea de-a doua remiză a baschetbaliştilor timişoreni în meciurile amicale din acest sezon după 102-102 cu Tamis Pancevo.

Jucătorii cu cele mai bune evoluţii în amicalul de marţi au fost Cuic, 20 puncte, Archie, cu 14 puncte, şi Siriscevic, cu 13 puncte. „A fost un test bun, chiar dacă nu am jucat cel mai bun baschet. Am putut vedea nivelul echipei înaintea unui meci important precum cel de sâmbătă, de la Cluj“, a concluzionat la final antrenorul BCT-ului, Predrag Badnjarevic.

Următorul joc al leilor este cel de sâmbătă, 8 octombrie, de la Cluj contra campioanei U Mobitelco. Partida ce începe la ora 18 este transmisă în direct de postul TVR3.

Victorie pentru satelit

Cu cateva ore inaintea de partida de la sala Constantin Jude, pe parchetul salii Universitatii s-au infruntat intr-o partida amicala si echipele secunde ale celor doua echipe. A fost pana la urma BC Timişoara II – SZTE Szedeak Szeged II 82-63 (20-12, 21-14, 24-19, 17-18), dupa un joc in care la gazde a stralucit trio-ul Milencovici-Toth-Filip.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate