Articol scris in:

Prea mici pentru campioni 0

Leii din Banat nu au reușit să răpună campioana în propriul bârlog, înregistrând primul eșec în Divizia A de baschet masculin, 68-85 cu U Mobitelco Cluj. Ardelenii au dedicat victoria lui Rob Thompson, jucător care s-a retras cu această ocazie.

Două victorii și două înfrângeri este bilanțul meciurilor oficiale pentru BC Timișoara în mandatul lui Predrag Badnjarevic. Plecați în Ardeal cu speranța de obține ambele puncte, alb-violeții au pierdut sâmbătă seara confruntarea de la Cluj la o diferență destul de aspră, 17 puncte.

După 40 de minute de baschet de nivel destul de ridicat, U Mobitelco a învins pe BCT cu 85-68 (22-19, 19-17, 19-13, 25-19). După cum o arată și scorul celor 4 reprize, diferența pe tabelă s-a făcut treptat, clujenii punând în fiecare sfert câteva puncte în plus. Gazdele au avut un om în zi excelentă, americanul Dykes fiind cu cele 29 de puncte marcate MVP-ul jocului din sala Horia Demian.

L-au urmat clujeanul Silvășan, cu 18 puncte, și timișorenii Jovanovic, cu 17 puncte, Popescu, cu 14 puncte, și Archie, cu 12 puncte.

Cu 3 puncte, BCT ocupă momentan poziția a opta în clasamentul Diviziei A înaintea jocului din 14 octombrie cu CSM Oradea, de pe teren propriu.

Danzio, rapusa la Alba Iulia

Etapa a doua nu le-a priit nici fetelor, BCM Danzio Timișoara suferind și ea primul eșec din campionat. Trupa pregătită de Ljubomir Kolarevic a pierdut cu 61-76 duelul de la Alba Iulia contra formației CS Universitatea. Timișorencele începuseră mai bine disputa și conduceau după primul sfert, 20-15, dar următoarele 20 de minute au fost la discreția amfitrioanelor, 21-11 și 22-10, care și-au asigurat un avans important pe tabelă. Ultima repriză s-a încheiat în favoarea lui Danzio, 20-18 dar era prea târziu și prea puțin pentru a mai schimba ceva.

Principalele marcatoare ale jocului a fost timișoreanca Ancuța Stoenescu, cu 22 de puncte, urmată de jucătoarele Universității Parker și Abramzon, ambele cu câte 20 de puncte. Danzio evoluează pentru prima oară în fața fanilor în 15 octombrie, atunci când primește vizita lui SCM Craiova.

Citeste si:

  • No Related Post

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate