Articol scris in:

Lemnaru, trimis la vraci! 1

Timişoara vrea să pună mâna pe primul titlu de campioană în rugbiul românesc după 40 de ani de aşteptare şi pentru asta va apela şi la un vraci! Celebra sârboaică Marijana Kovacevic, ce vindecă miraculos sportivi, le va da o mână de ajutor bănăţenilor şi le promite acestora că îl va pune pe picioare într-o săptămână pe Mădălin Lemnaru.

RCM Universitatea a primit săptămână trecută două lovituri importante. Pe de o parte nu a reuşit să ridice suspendarea lui Cătălin Fercu, iar pe de altă parte l-a pierdut pe Mădălin Lemnaru din cauza unei rupturi musculare. Fără cei doi internaţionali români forţa echipei pregătite de Cosmin Cioriciu este mai scăzută iar semifinalele campionatului bat la uşă.

Cazul lui Fercu rezolvarea situaţiei ţine de comisiile Federaţiei Române de Rugby, în schimb accidentarea lui Lemnaru îl scoate pe acesta din circuit pentru o bună perioadă. Oficialii RCM-ului le-au găsit ambelor probleme rezolvarea. Fercu obţine luni un aviz de la IML Bucureşti care trebuie să îi confirme problema medicală de care suferă - frica de avion – pentru a se prezenta apoi în faţa comisiilor FRR.

Lemnaru va face o „excursie“ la Belgrad, la clinica cunoscutei fizioterapeute Marijana Kovacevic. Poreclită „femeia-vraci“, sârboaica în vârstă de 43 de ani le-a promis bănăţenilor că îl poate trata pe rugbistul RCM-ului în doar o săptămână. „Am vorbit cu doamna Marijana şi ne aşteaptă la Belgrad peste două săptămâni. Ne-a spus că ruptura musculară de 3 centimetri a lui Lemnaru o poate trata într-o săptămână“, a mărturisit principalul finanţator al galben-albaştrilor, Dan Dinu.

Cine e femeia-vraci?

Marijana Kovacevic şi-a făcut un renume în ultimii ani în lumea sportivă pentru că reface rupturile musculare prin metode neobişnuite. Manchester City, FC Barcelona, Liverpool şi alte cluburi mari ale lumii şi-au trimis fotbaliştii la Belgrad, la clinica acesteia. Gerrard, Lampard, Van Persie, Dejan Stankovic şi alţii au fost trataţi în timp record de Marijana Kovacevic.

Neoficial, sârboaica utilizează un gel extras din placentă de femeie. „Nu se injectează nimic în muşchi, ci doar  se masează un lichid pe piele, care este lăsat să acţioneze. Nu se foloseşte nimic de la animale“, a dezvăluit misterul unul dintre pacienţi, mijlocaşul lui Liverpool, Yossi Benayoun.

Printre cei care i-au călcat pragul acesteia s-a numărat şi fostul golgheter al lui Poli Timişoara, Ianis Zicu, cu exact un an în urmă.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Este un comentariu la acest articol

  1. Petre Barbu says:

    E tanara, vrajitoarea aia ? Daca e tanara, ce tarif are,si ce presteaza ?

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate