Articol scris in:

Adio titlu!

BC Timișoara este noua vicecampioană a României la baschet masculin după ce a pierdut cu 4-0 finala campionatului. Alb-violeții și-au luat adio de la titlul de campioană după ce au cedat joi seara și meciul patru cu CSU Ploiești, 80-78.

Ploieștiul a încheiat finala Diviziei A de baschet masculin în minimum de jocuri. Multipla campioană a României a pus mâna pe al optulea titlu în ultimul deceniu după ce a depășit gruparea bănățeană în ultimul act, într-o reeditare a duelulul din finala din 2009.

Meciul patru a fost însă cel mai echilibrat din cele ale finalei. BCT a jucat așa cum trebuia să o facă în toate partidele pentru a avea șanse la câștigarea trofeului. Elevii lui Predrag Badnjarevic au cedat la Brazi cu 80-78 abia în prelungiri după ce la finalul timpului regulamentar scorul era egal, 72-72.

Victoria gazdelor a fost facilitată și de erorile din jocul bănățenilor, cea mai evidentă fiind cea din ultimele 4 secunde când violeții nu au fost capabili să inițieze un atac și să înscrie. Până în acel moment Timișoara a arătat bine, a fost condusă după primele 10 minute cu 14-15, dar la pauza mare aveau un avantaj important, 33-25.

Înaintea sfertului patru tot oaspeții erau în față, 51-47, însă până la sirenă s-a făcut egal, 72-72, și s-a intrat în prelungiri unde timișorenii nu au gestionat la fel de bine situația.

urmareste comentariile prin RSS

Este un comentariu la acest articol

  1. Andrei Lucano says:

    E bine ca am ajuns si pana aici! La anul, mai multa atentie si luam un trofeu!

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate