Articol scris in:

Dragoș Andrei:”Trebuie să începem cu dreptul”

Timișorenii doresc să ia un start lansat în finala cu Ploieștiul, victoria în primul meci fiind cartea pe care o joacă bănățenii. Finala se joacă după sistemul “patru din şapte”, iar leii au avantajul unei meci în plus pe teren propriu, avantaj ce trebuie exploatat la maximum după cum o spun și jucătorii.

Dragos Andrei se așteaptă la un joc agresiv al adversarului, dar spune ca el si colegii sai au studiat foarte bine traiectoriile ploiestenilor, pentru a obtine victoria„O să fie foarte greu. E primul meci și trebuie să începem cu dreptul, pentru că altfel, cu siguranţă nu vor mai ceda acasă. O să joace exact cum au făcut-o în returul cupei, foarte fizic, foarte agresiv. Ne așteptăm la asta și ne pregătim pentru asta. Ne-am pregătit în ultimele 10 zile, de am ajuns să le cunosc schemele mai bine decât pe ale noastre” a spus jucatorul Timisoarei.

Importanța câștigării primului meci este scoasă în evdiență și de colegul său,Zlatko Jovanovic, care nu vrea sa se gandeasca decat la victorie. “Fiecare meci e important, dar primul este cel mai important. Dacă îi vom învinge, vom avea multe șanse, dacă pierdem…nu vreau să mă gândesc la asta.” spune Jovanovic inainte de primul meci din finală.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate