Articol scris in:

Europenele de culturism vin la C. Jude

Timişoara îşi va confirma statutul de capitală a culturismului românesc graţie Campionatelor Europene ce se vor desfăşura în sala Constantin Jude, în data 26 mai. Cei mai valoroşi sportivi de pe bătrânul continent se vor întrece la cele 4 categorii de concurs: bodybuilding, fitness, fitmodel şi athletic psysique.

Peste 100 de sportivi din 20 de ţări europene vin sâmbăta viitoare în Banat pentru a râvni la titlul de campion european de culturism şi de a pune mâna pe marele premiu în valoare de 5.000 de dolari. Ediţia a treia a Campionatelor Europene în versiunea WBPF, este programată în 26 mai la Timişoara, în organizarea Clubului Sportiv Florin Teodorescu.

Aşteptăm cei mai buni sportivi amatori din Europa. Nivelul tehnic al concursului va fi unul ridicat. Vor fi şi români în concurs, iar Timişoara va fi reprezentată de trei sportivi de la clubul meu. Vom avea şi 10 invitaţi speciali din partea federaţiei internaţionale. E un mare lucru să organizăm acest Campionat European”, a explicat Florin Teodorescu.

CE de culturism a fost inclus de organizatori într-un eveniment mai amplu intitulat Romania SportFest. Astfel, în paralel cu întrecerile celor 4 categorii de concurs se vor mai desfăşura şi concursuri de arte marţiale, skandenberg, powerlifting, dar şi demonstraţii de aerobic. „La arte marţiale vom avea aproape 300 de sportivi ce se vor întrece în judo, karate şi jiu-jitsu. La powerlifting este o provocare între campionii României şi cei ai Ungariei, iar la powerlifting vom organiza un concurs de împins”, au anunţat organizatorii.

Bugetul competiţiei ajunge la 40.000 de dolari, mare parte din sumă – 90% - fiind asigurată din fondurile federaţiei internaţionale. Programul evenimentului va începe la primele ore, orele 8, cu preliminariile. La ora 14,30 va avea loc deschiderea oficială, iar de la ora 15 au loc finalele. Biletele de intrare vor costa 10 lei.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate