Articol scris in:

Nicio sansa!

BC Timişoara a pierdut şi meciul trei al finalei campionatului şi doar o minune mai poatre aduce titlul în acest an în Banat. Leii lui Badnjarevic au cedat cu 55-63, miercuri seara, disputa de la Brazi cu CSU Ploieşti şi sunt la o înfrângere de pierderea finalei.

Baschetbaliştii timişoreni sunt conduşi cu 0-3 în finala Diviziei A şi au şanse foarte mici de a relansa ultimul act. Alb-violeţii au pierdut şi meciul trei cu CSU Ploieşti, 55-63, şi titlul pare un vis pierdut în condiţiile în care jocul patru are loc joi tot pe terenul multiplei campioane.

BCT a cedat miercuri seara la Brazi chiar dacă a făcut un joc mult mai bun decât primele două disputate în urmă cu o săptămână la Timişoara. În chiar ziua în care preşedintele clubului Leontin Demaio a anunţat în premieră că Badnjarevic va rămâne pe banca BCT-ului şi în sezonul viitor, antrenorul sârb şi-a văzut echipa pe alte poziţii în confruntarea cu ploieştenii.

Chiar dacă gazdele au început tare şi aveau 25-16 după primul sfert, bănăţenii s-au ţinut în plasa adversarei şi au lăsat impresia că pot reintra în joc în orice moment. La pauza mare ecartul era aproape neschimbat, 37-29 pentru ca înaintea ultimului sfert Ploieştiul să aibă 52-43 pe tabelă. Oaspeţii au pierdut un tempo în primele minute ale reprizei secunde şi elevii lui Arnautovic s-au dus la +13 puncte. Efortul timişorenilor din final a fost în van, experienţa superioară fiind de partea gazdelor: 63-55.

Hargrove – 14 puncte, Cepulis – 11 puncte, Burlacu – 11 puncte, Albijanic – 11 puncte au fost oamenii cheie ai Ploieştiului, în timp ce Sarovic – 14 puncte şi Popescu – 10 puncte au fost cei mai buni jucători ai Timişoarei.

La 3-0 la general situaţia este cum nu se poate mai proastă pentru BCT care îşi vede diminuate aproape diminuate în întregime şansele la titlu. Calculele hârtiei spun că timişorenii trebuie să câştige toate celelalte 4 jocuri ale finale pentru a pune mâne pe medaliile de campioni. Prima ocazie este joi, de la ora 20, tot la Brazi.

urmareste comentariile prin RSS

Este un comentariu la acest articol

  1. Andrei Lucano says:

    Macar de ar castioga meciul 4 sa ne mai faca o bucurie la Timisoara de a vedea sala plina!

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate