Articol scris in:

Poli, out din Cupa!

Visul unui parcurs mai lung în Cupa României s-a destrămat în turul I pentru Politehnica Timişoara. Handbaliştii bănăţeni au fost eliminaţi din competiţie marţi seara, la Baia Mare, de către vicecampioana Ştiinţa Bacău cu 23-17.

Handbaliştii timişoreni au ieşit din Cupa României încă din runda inaugurală, după meciul pierdut în faţa Bacăului. Studenţii lui Vuckovic au cedat cu 23-17 (12-10) ratând astfel calificarea în semifinale competiţiei. Bacăul se alătură astfel lui HCM Constanţa, HC Odorhei şi Bucovina Suceava în careul de aşi al Cupei.

Poli – Bacău a fost o partidă în care diferenţa de valoare a fost făcută în partea secundă, atunci când echipa pregătită de Eliodor Voica a fost mai inspirată şi mai proaspătă. În debutul reprizei a doua Bacăul a reuşit pentru prima oară să se distanţeze la 4 goluri, diferenţă ce s-a păstrat până în ultimele minute.

Alb-violeţii au evoluat foarte bine în primele 30 de minute, fiind în permanenţă la egalitate ori în imediata apropiere a adversarului. Portarul Djuricin a fost în zi bună şi şi-a ţinut în joc echipa cu 10 intervenţii decisive reuşite. Un moment psihologic al primei părţi s-a consumat în ultima secundă când vicecampioana a marcat din aruncare de la 9 metri şi s-a desprins în premieră la două goluri.

Meciul cu Bacăul a fost ultimul al stagiunii pentru Poli, care încheie astfel sezonul 2011-2012. Cupa României continuă miercuri cu semifinalele şi joi cu marea finală la Baia Mare.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate