Articol scris in:

Timba isi joaca promovarea in capitala

BC Timba trebuie să cucerească Bucureștiul pentru a promova în premieră în Divizia A de baschet masculin. Federația Română de Baschet a decis ca turneul de baraj, la care participă și formația timișoreană, să fie găzduit de Arena de Baschet între 1 și 3 iunie.

La fel ca în 2011, ”Urșii” vor forța promovarea în elită în capitală. Asta după decizia ciudată a federației de a refuza licitația pentru atribuirea organizării turneului uneia dintre cele 4 cluburi. FRB a decis organizarea turneului pe teren neutru, la Arena de Baschet, motivându-și alegerea prin ”evitarea suspiciunilor”. Federalii au uitat probabil că una dintre echipele calificate în baraj este Steaua București, al cărei cartier general este la câțiva kilometri de terenului neutru.

Asta este, nu ne mai surprinde nimic. Datele problemei nu se schimbă prea mult pentru noi. Mergem să câștigăm cel puțin două meciuri și să promovăm. Ne așteptam la așa o soluție și ne-am făcut rezervare la hotel în București din timp”, a declarat președintele lui Timba Sebastian Răducanu.

Timba are nevoie de două victorii din duelurile cu Steaua București, Farul Constanța și CSU Galați pentru a obține matematic promovarea. Foarte important va fi programul meciurilor care se vor desfășura de vineri până duminică. Ordinea partidelor va fi stabilită cu o zi înainte de startul turneului.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate