Articol scris in:

Timba pierde meciul doi

Una caldă şi alta rece pentru BC Timba în turneul semifinal al Diviziei B de baschet masculin. Baschetbaliştii pregătiţi de Bogdan Murărescu au pierdut cu 67-54 în faţa formaţiei Farul Constanţa în meciul doi din turneul de la Bucureşti şi au nevoie neapărat de o victorie în jocul decisiv de duminică

Timba a rămas cu o singură victorie în turneul semifinal din capitală după ziua a doua. După galopul de sănătate de vineri, 104-51 cu Aradul, „Urşii” au dat sâmbătă peste un adversar de alt calibru, Farul Constanţa. Trupa de la malul mării s-a impus cu 67-54 şi cu două victorii este calificată la turneul final de promovare.

Farul şi-a construit avansul pe tabelă în primele două sferturi câştigate cu 21-13, 22-15. Timba a răspuns în partea a doua, 13-13 şi 11-13, însă a fost prea puţin pentru a reintra în joc mai ales dacă ţinem cont de statistica dezastruoasă la aruncările de 3 puncte, 0% din 18 aruncări!

În aceste condiţii, Popa – 12 puncte a fost principalul marcator al galben-negrilor, care acum sunt obligaţi să învingă duminică pe Rapid Bucureşti pentru a obţine biletele la turneul final. Rapidul are şi ea o victorie după succesul cu Aradul de sâmbătă, 76-56.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate