Articol scris in:

Concluziile celui mai bun sezon la Timba

BC Timba a tras linia după cel mai bun sezon din istorie. La câteva zile după ce a câştigat Divizia A de baschet masculin şi a promovat pentru prima oară în primul eşalon, „Urşii” au făcut analiza unui campionat de poveste…

Încheiem un sezon reuşit. Vorbim despre cea mai mare performanţă din istoria clubului. Promovaţi în prima ligă şi nu oricum, ci din postura de campioni ai Diviziei B. Este primul trofeu pentru clubul nostru. Nu putem fi decât fericiţi pentru acest rezultat şi îi felicităm pe toţi, jucători, antrenori, conducere, sponsori şi fani”, a explicat managerul Sebastian Răducanu la prima conferinţă de presă organizată în calitate de prim-divizionară.

Accederea în Divizia A îi obligă pe galben-negrii să crească pretenţiile şi aşteptările în sezonul viitor. „Vine o perioadă grea pentru noi, trebuie să creionăm bugetul şi în funcţie de acesta să stabilim obiectivul. În mod cert va fi menţinerea în prima ligă. Nu vrem să fim trecători în Divizia A şi de aceea construim pas cu pas. Aş vrea ca lotul să rămână în mare acelaşi plus câteva întăriri”, a anunţat Răducanu.

Concret, BC Timba are în vedere realizarea unui număr de 4-5 transferuri în această vară pentru că lotul „se ridică aproape la nivelul primei ligi şi ce joacă Timba la ora actuală e foarte apropiat de ce se joacă în prima ligă. Nu mă sperie gândul de a antrena în prima ligă. Poate e chiar puţin mai uşor pentru că lucrezi cu jucători mai buni”, a concluzionat antrenorul Bogdan Murărescu.

Reţeta ideală pentru sezonul 2012-2013 prevede un buget realizat cu 70% fonduri private şi 30% bani publici. În vizorul „urşilor” se vor afla jucători români, americani şi ex-iugoslavi, chiar şi de la vecina BCT „dacă sunt jucători buni”. În rest, oficialii clubului timişorean aşteaptă cu înfrigurare duelurile de la Constantin Jude şi speră să le ofere iubitorilor de baschet meciuri cât mai frumoase.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate