Articol scris in:

Danzio a pierdut-o pe Vukoje

BCM Danzio Timişoara s-a despărţit de una dintre titularele de bază din stagiunea trecută.

Jovana Vukoje a refuzat prelungirea oferită de gruparea bănăţeană şi a semnat un contract cu CSU Alba Iulia, ocupanta locului 5.

Baschetbalista Jovana Vukoje nu va mai îmbrăca în stagiunea viitoare tricoul alb-violet al lui Danzio. După un singur campionat petrecut la Timişoara, sârboaica a atras atenţia cluburilor cu bugete mari şi a dat curs ofertei de la Alba Iulia. „Este adevărat, Vukoje a preferat oferta de la Alba Iulia. Nu puteam concura cu ce i-au oferit cei de acolo. Vorbim practic de o dublare a salariului ce l-a avut aici”, a recunoscut preşedintele lui Danzio, Dan Ionescu.

Vukoje îi ia locul la formaţia din Ardeal unei alte jucătoare cu legături la Timişoara. Ancuţa Stoenescu a părăsit-o pe Danzio în iarnă cu destinaţia Alba Iulia, însă în această vară ea a rămas fără contract.

Vukoje este primul nume care părăseşte Danzio în această vară. Oficialii grupării timişorene vor să le ţină în echipă pe celelalte jucătoare străine, Saponjic, Pesovic şi Brown. Însă orice tratative vor fi demarate abia după stabilirea bugetului.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate