Articol scris in:

Iancu a stabilit pretul lui Poli - 6 milioane de euro

Poli are datorii în valoare de șapte milioane și jumătate de euro. Pentru prima oară de la încheierea sezonului competițional, Marian Iancu a făcut public raportul financiar al clubului. Aproape jumătate din sumă trebuie achitată pentru ca Poli să poată obțină licența pentru viitoarele sezoane în Liga I.

Antrenorii și jucătorii, cărora li se adaugă și personalul clubului au de încasat aproape un milion de euro; în timp ce 600.000 de euro trebuie achitați către furnizorii de energie și alte activități curente.

Marian Iancu a precizat că până în acest moment niciun jucător din club nu a semnat contracte cu alte echipe și că e gata să cedeze clubul fără vreo pretenție de achitare a unor sume către firmele sale. Chiar și așa, Consiliul Local și cel Județean ar trebui să scoată din conturi șase milioane de euro, pentru achitarea datoriilor.

Un procent important e reprezentat de suma pe care clubul trebuie să o achite către bugetul de stat si bugetele locale: 1.300.000 Euro. Practic, în cazul în care clubul va fi preluat de autoritățile locale, se va ajunge la situația în care instituțiile statului să își achite singure datorii pe care clubul le are față de stat.

Situatia la zi a datoriilor poate vi vazuta aici

urmareste comentariile prin RSS

Sunt 2 comentarii la acest articol

  1. Dorel says:

    Sper sa preia odata Universitatea Politehnica palmaresul si scpama de Iancu

  2. Timon says:

    Sa-ti iei pastile de slabit de banii astia )

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate