Articol scris in:

Robu: “Săptămâna viitoare sper să rezolvăm problema palmaresului”

“Poli e o prioritate pentru Timişoara”, spune Nicolae Robu. Câştigătorul alegerilor la funcţia de primar al Timişoarei speră că într-o săptămână va recupera palmaresul echipei.

“Ce doresc este ca în timpul cel mai scurt să materalizăm promisiunea pe care Marian Iancu a făcut-o, că va transfera, când ies eu primar, palmaresul către Universitatea Politehnica. Şi asta aş vrea să se materializeze, dacă se poate, chiar săptămâna viitoare”, a declarat Nicolae Robu, care a adoptat cerinţele şi suporterilor cu privire la viitorul lui Marian Iancu la conducerea clubului: “El oricum nu mai doreşte să se implice sub nicio formă, în niciun proiect fotbalistic la Timişoara. A declarat-o public şi mi-a spus-o şi mie personal, la telefon”

Viitorul primar al Timişoarei spune însă că va demara negocierile pentru preluarea actualei societăţi, cu o singură condiţie: “E puţin probabil să putem continua pe Politehnica S.A., cu datoriile actuale. Sigur, dacă Marian Iancu ar renunţa la datoriile către firmele sale, atunci ar putea să ne preocupe şi varianta asta. Câtă vreme Politehnica S.A. are aceste datorii şi către firmele sale şi către terţi, este absolute inabordabilă linia aceasta!”

10 milioane de euro este datoria actuală a Politehnicii. Jumătate din sumă o reprezintă banii cu care Marian Iancu pretinde că a împrumutat clubul

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate