Articol scris in:

Djerasimovic, al zecelea leu!

Sârbul Marko Djerasimovic este primul transfer al verii pentru BC Timişoara şi al zecelea jucător confirmat în lotul pentru stagiunea viitoare. Un baschetbalist căruia îi place să arunce de la distanţă, în vârstă de 28 de ani şi care vine din campionatul maghiar, de la Kecskemeti Univer KSE.

După ce şi-a asigurat serviciile a nouă jucători din lot şi pentru sezonul viitor, şefii clubului bănăţean au mutat şi pe piaţa transferurilor. Prima mutare este cea a sârbului Marko Djerasimovic, un jucător care evoluează pe posturile 2 și 3. În vârstă de 28 de ani şi 2,00 metri înălţime, este un jucător cu aruncare bună de la distanţă, pe care antrenorul Predrag Badnjarevic l-a avut elev în trecut.

Așa cum am promis vom contura întreg lotul până la data la care se vor relua pregătirile, 1 august. Marko Djerasimovic este un jucător cu experiență în cupele europene și care știe să evolueze foarte bine în momentele când presiunea devine mare. Referințele arată că este foarte precis în aruncări, dar și jucător căruia îi plac pătrunderile sub panou. Cred că va fi baschetbalistul care ne va ajuta foarte mult în sezonul care urmează, mai ales că vom participa într-o competiție europeană de calibru”, l-a caracterizat Leontin Demaio, președintele BC Timișoara.

Djerasimovic a avut medii de 18,5 puncte şi 5,2 recuperări în ultimul sezon pe care l-a petrecut la echipa maghiară de primă ligă Kecskemeti Univer KSE. În palmaresul sârbului se află printre altele o Cupă a Serbiei, în 2007 cu FMP Zeleznik Belgrad, dar şi multe meciuri în tricoul lui Steaua Roșie Belgrad, Igokea Aleksandrovac, Lukoil Academik Sofia și Szolnok.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate