Articol scris in:

Lider pentru doua puncte

Cătălin Cazacu a încheiat pe locul doi cursa cu numărul patru a sezonului din Romanian Superbike. Motociclistul timişorean rămâne lider la jumătatea campionatului însă îşi vede ecartul redus la doar două puncte.

După două victorii legate în Romanian Superbike, Cazacu nu a reuşit decât un loc secund şi îşi vede în pericol poziţia de lider al ierarhiei generale. Campionul clasei Supersport în ultimii doi ani a sosit abia al doilea la Hungaroring, rezultat care practic a încins duelul pentru titlul clasei Superbike. Învingător în etapa din Ungaria a fost bucureşteanul Ionuţ Mistode, podiumul fiind încheiat de israelianul Barda Gal.

Un loc 2 care pe mine mă nemulţumeşte. Asta deşi Hungaroring este un circuit care mie îmi place mult şi pe care îl cunosc. Însă setarea motocicletei nu m-a ajutat mai deloc şi am scos timpi mai slabi decât reuşeam anul trecut chiar cu motorul de 500 cmc. Practic avansul meu faţă de locul doi s-a redus acum la doar două puncte şi orice clasare a mea sub Mistode mă coboară de pe prima poziţie”, a declarat motociclistul timişorean.

Paradoxal însă cursa din ţara vecină a fost una dintre cele mai bune pentru team-ul lui Cazacu. Şi asta pentru că la clasa Supersport, pilotul Cosmin Costescu s-a clasat pe locul secund aducând cea mai bună clasare a sa pentru Taifun Racing Team în acest an.

Următoarea etapă din Romanian Superbike este cea din 8 iulie, la Brno, pe circuitul Slovakiaring.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate